Nieuws Mechelen Gloednieuw medisch centrum ‘De Praktijk’ in Kessel

Gloednieuw medisch centrum ‘De Praktijk’ in Kessel

Gloednieuw medisch centrum ‘De Praktijk’ in Kessel

KESSEL – Op 1 juli opent op de Grote Steenweg 5 in Kessel de groepspraktijk ‘De Praktijk’. Je kan er terecht voor kinesitherapie, manuele therapie, logopedie, voedingsadvies en loopbaancoaching. Zaakvoerders Jasper Vanderheyden (30) en Sarah Vlaisloir (33) zijn de kinesitherapeuten van dienst. Hun visie? “Pijnvrij leven en bewegen ‘in de praktijk’ brengen, met programma’s en behandelingen op maat van het individu.”

Jasper en Sarah werkten eerder al samen in een praktijk in Lier, maar stampten het afgelopen jaar een nieuw gebouw uit de grond voor een multidisciplinair medisch centrum.

“Als kinesist is het mijn missie om al mijn patiënten zo snel mogelijk terug pijnvrij te kunnen laten bewegen”, vertelt zaakvoerster Sarah. “In De Praktijk helpen we onder meer mensen met nek- en rugklachten, sporters, en pas bevallen of zwangere vrouwen.”

Medezaakvoerder Jasper is naast kinesist ook personal trainer. “Dryneedling en manuele therapie zijn mijn specialisaties, en daarnaast help ik mensen (terug) op niveau, bijvoorbeeld als ze pas zijn geopereerd.”

Laura Vets zorgt voor voedings- en dieetadvies, terwijl Enya De Graef instaat voor manuele stemtherapie en logopedie. Carine Gonzalez voorziet loopbaanbegeleiding, alsook stress- en burnoutcoaching. Het vijfkoppig team is enthousiast over de nieuwe locatie en vastberaden om mensen in de ruime regio van Kessel op verschillende vlakken verder te helpen en te ondersteunen.

De Praktijk bevindt zich op de Grote Steenweg 5 in Kessel, in een gloednieuw gebouw met zes behandelruimtes en een aparte oefenzaal.

Bezoek de site en maak een afspraak via:

www.depraktijk-kessel.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.