Nieuws Mechelen GO-FIT geeft sneak preview van nieuwe Mechelse locatie

GO-FIT geeft sneak preview van nieuwe Mechelse locatie

GO-FIT geeft sneak preview van nieuwe Mechelse locatie

Fitnesscenter GO-FiT Mechelen heeft zaterdag een sneak preview gegeven van zijn nieuwe vestiging in het AFAS Stadion. Dat gebeurde tijdens de fandag van KV Mechelen. Eind oktober opent Go-Fit hier zijn nieuwe zaak.

GO-FiT lanceert achter de kazerne een volledig nieuw project waarbij Beter Bewegen centraal staat. Elk lid van de club, van beginnend sporter tot olympisch atleet, zal er optimaal worden begeleid. Bij GO-FIT kan je sporten met resultaatsgarantie: met objectieve behoeftebepaling, programma’s op lange termijn en een nauwgezette opvolging wordt iedereen begeleid. De knowhow van decennia topsportontwikkeling wordt gecombineerd met een persoonlijke coaching op maat. GO-FiT gaat samen met de klant een engagement aan om sportieve en/of gezondheidsdoelen te realiseren.

Uitzonderlijke locatie

Een kwart van het stadion van KV Mechelen zal door GO-FiT worden gebruikt als trainingslocatie. Dat gebeurde nooit eerder in het Belgische voetbal. Verdeeld over vier verdiepingen komen er een aparte fitness, een academy/bewegingslab, groepslessenzaal, spinningruimte, personal trainingsruimte en moderne kleedkamers.

Het gaat om een unieke samenwerking tussen een voetbalclub en een sportzaak waarbij de missie van GO-FiT duidelijk naar voor komt: iedereen beter laten bewegen, van spelers tot fans.

Er is ook visueel contact tussen de club en de Go-Fit vestiging: wie deelneemt aan de spinningsessies, heeft via een groot raam uitzicht op het veld van KV Mechelen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.