Nieuws Mechelen Goldfish viert een jaar lang 10de verjaardag

Goldfish viert een jaar lang 10de verjaardag

In 2019 breidde de shop uit met een Tiener verdiep.

Goldfish viert een jaar lang 10de verjaardag

MECHELEN – Goldfish, de online boetiek voor babies, kids en teens bestaat 10 jaar. Sinds 2015 is er ook een fysieke winkel in de Onze-Lieve-Vrouwestraat. De verjaardag wordt een jaar lang gevierd, beginnend op 25 september.

10 jaar geleden, startte Eva Devisch de online shop Goldfish, gerund vanop de eerste verdieping in haar huis. Ze begon met merken waarvan sommigen vandaag nog steeds deel uitmaken van het aanbod, zoals Bobo Choses, en nam doorheen de jaren de mooiste merken op in haar assortiment. Het Belgische merk Morley, Spaanse merken zoals The Animals Observatory en Bonmot, en vele anderen.

In 2015 opende Goldfish haar bakstenen winkel. Na het succes van enkele pop-ups in thuisstad Mechelen, was Goldfish rijp voor een vaste stek: De Mechelse Onze-Lieve-Vrouwstraat. In 2019 breidde de shop uit met een Tiener verdiep. Goldfish groeide mee met haar publiek. Een Goldfish-tienershop was de volgende logische stap.

“Goldfish is tot hiertoe al één groot avontuur geweest. We hebben al veel watertjes doorzwommen, veel bijgeleerd en ontzettend toffe mensen ontmoet. Bloed, zweet en tranen, ja zeker, maar ook prachtige vriendschappen en inspirerende momenten”, blikt Eva terug. “Het leukste aan de job? De aankoop, de marketing en de dozen uitpakken. Zolang ik zo blij word als een kind in een snoepwinkel wanneer ik aankoop, weet ik dat het goed zit. Idemtdito bij het uitpakken van de dozen, zolang ik daar warm van word, weet ik dat ik de job nog graag doe. En tot slot, geen Goldfish zonder Team Goldfish. Sofie, het vaste gezicht van onze shop, bouwt samen met onze studenten elke dag mee aan deze droom.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.