Nieuws Mechelen Gratis feestmateriaal voor Katelijnse evenementen

Gratis feestmateriaal voor Katelijnse evenementen

Gratis feestmateriaal voor Katelijnse evenementen

SINT-KATELIJNE-WAVER – Door de coronamaatregelen moeten evenementen tijdens de zomermaanden aan veel criteria voldoen. Katelijnse verenigingen die voor hun evenement goedkeuring kregen van de gemeente, krijgen daarom het nodige feestmateriaal kosteloos ter beschikking. Zo wil het gemeentebestuur hen ondanks de uitdagende maatregelen een duwtje in de rug geven.

“Dat er opnieuw evenementen kunnen plaatsvinden is een fantastische zaak”, vertelt Eric Janssens, schepen van evenementen. “Verenigingen moeten nog steeds rekening houden met een heleboel maatregelen. Omdat we een veilige organisatie willen promoten, steunen we hen graag door tijdens de maanden juni, juli en augustus geen vergoeding te vragen voor het gebruik van feestmateriaal. Daarnaast willen we de verenigingen op deze manier extra steun bieden na een moeilijk jaar.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.