Gratis frietjes in vernieuwde Spar Compact

BEERZEL - Op donderdag 7 oktober heropent de vernieuwde Spar Compact Colruyt Group-winkel in Beerzel na drie weken renovatiewerken. De supermarkt onderging een ware metamorfose: het hele interieur werd vernieuwd en de koeling werd vervangen door ruimere, energiezuinige koelmeubels. Het versassortiment, het traiteursgamma en het aanbod brood en patisserie zijn nu een pak groter en overzichtelijker.

De voorbije weken is Spar Compact Beerzel grondig gerenoveerd en kreeg de winkel een frisse, moderne inrichting. Lucie Mariën en haar man Wim Wijns zijn opgetogen met hun nieuwe winkel: “We zijn al bijna 10 jaar zaakvoerder van Spar Compact Beerzel en de laatste aanpassingen aan de winkel dateren al van voor onze tijd.” De winkel kreeg een nieuw plafond, een nieuwe vloer en een nieuwe koeling. “Door gesloten koelmeubels te plaatsen, zullen we veel energie besparen. En nu we meer ruimte hebben, kunnen we de verschillende assortimenten ook beter scheiden. Zo vinden onze klanten makkelijker wat ze zoeken”, legt Lucie uit.

“Vorig jaar al hebben we onze parking uitgebreid met 8 extra parkeerplaatsen. Nu hebben we ook het huis naast onze winkel gekocht om er ons kantoor en de keuken in onder te brengen”, vertelt Lucie. In de keuken bereiden Lucie en haar team elke dag verse traiteursmaaltijden die de klanten enkel nog hoeven op te warmen. Lucie en Wim worden bijgestaan door een trouw team van 4 vaste medewerkers en 4 jobstudenten.

Lucie, Wim en hun team kijken er naar uit hun klanten te laten kennismaken met hun nieuwe winkel. Ze trakteren op zaterdag 9 oktober met een gratis pakje frietjes.