GLP extra- voetbediening (2)

GreenlifePro maakt waterfonteinen touchless

BONHEIDEN – Dat de coronacrisis soms ook inspirerend werkt voor ondernemers, is de afgelopen maanden meermaals bewezen. Ook Matthias Logist, zaakvoerder van GreenlifePro, kwam met een nieuw idee op de proppen.

In deze tijden waar het risico op een besmetting met het coronavirus niet ondenkbaar is, is het belangrijk om elk mogelijk risico uit te sluiten. Bij GreenlifePro verdelen ze waterfonteinen. Maar zo’n waterfontein is naast een service naar hun personeel of klanten, natuurlijk ook iets dat door meerder personen wordt gebruikt. Je kan het vergelijken met een koffieapparaat.

“Het risico op besmetting is hierdoor natuurlijk zeer groot”, weet Matthias. “We merkten zelfs dat veel bedrijven daarom hun volledige coffeecorner gewoon sloten om de verspreiding van het virus tegen te gaan.”

“Wij werken echter al vanaf dag één met een volledig, zelfreinigende wateroutlet via zilverionen. Deze zorgen ervoor dat elke vorm van contaminatie meteen onschadelijk gemaakt wordt. Het was dan ook een logische stap om dit in de vorm van een touchscreen paneel te maken. Waardoor na elk afzonderlijk contact meteen alles terug ontsmet word. Hetgeen natuurlijk allemaal volgens ISO22196 getest is”, vertelt Matthias Logist.

“Maar we zijn daar niet gestopt we hebben namelijk ook de volledig touchless oplossingen. Hiermee kan je via voetbediening onze waterfonteinen bedienen. Zo is er geen enkel fysiek contact meer nodig maar kan men toch blijven genieten van deze duurzame oplossingen.”
GreenlifePro past dit procedé toe bij zowel nieuwe als bestaande installaties toe.