Nieuws Mechelen Grootste loopspeciaalzaak van België opent haar zesde vestiging in Rumst

Grootste loopspeciaalzaak van België opent haar zesde vestiging in Rumst

Koen Wilssens Koen Wilssens. Foto: luc daelemans.

Grootste loopspeciaalzaak van België opent haar zesde vestiging in Rumst

RUMST – De loopspeciaalzaak Runner’s lab opent zaterdag 10 december haar zesde vestiging in Rumst. Het team trapt de opening af met een ‘openingsrun’ samen met een exclusieve gast: Olympisch triatleet Jelle Geens.

Na Zwijndrecht, Gent, Paal-Berichten, Zaventem en Antwerpen, rollen ze hun gekend Footscansysteem nu ook uit in Rumst. “In al onze vestigingen zetten we in op persoonlijk advies. In Rumst zullen zelfs alleen adviseurs werken die reeds enkele jaren deel uitmaken van ons team”, aldus Koen Wilssens, voormalig atleet en CEO van Runners’ Lab.

De winkel is gevestigd in hetzelfde gebouw als Iron Bikes. “Hiermee zette we een triatlonconcept neer. Zo vind je een aanbod aan loop-, fiets- en zwembenodigdheden onder één dak”, zegt Wilssens.

Openingsrun

De opening van een nieuwe winkel kan niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom organiseert het bedrijf zaterdag een openingsrun. “In aanwezigheid van Olympisch triatleet Jelle Geens zullen we een rondje van 8 of 12 kilometer lopen.”

Naast Jelle zal ook Tim Van De Velde aanwezig zijn. Hij maakt deel uit van het Runners’ lab-team in Rumst. “Als topatleet van de streek zal hij gepast advies kunnen geven’, verzekert Wilssens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.