Nieuws Mechelen Stories Starter van de week. Heists communicatiebureau DE BIE na 35 jaar in nieuwe handen
Mechelen

Starter van de week. Heists communicatiebureau DE BIE na 35 jaar in nieuwe handen

HEIST-OP-DEN-BERG – Marketingbureau De Ondernemersfabriek uit Heist-op-den-Berg heeft DE BIE Creative Communication overgenomen. Afscheidnemend zaakvoerder Jean-Paul De Bie begon 35 jaar geleden met zijn communicatiebureau in Heist-centrum. Nu zowel zijn medewerkers als zijn klanten een nieuw onderkomen hebben, gaat hij zich onder meer extra concentreren op regionale media.

De overname van zijn zaak is voor Jean-Paul De Bie een nieuw begin. “Ik zag het jarenlange werk niet graag verloren gaan. Ik ben dus blij dat er een goede oplossing is gevonden”, zegt hij. “Ik verdwijn trouwens ook niet van het toneel. Ik ga me nu focussen op de verdere uitbouw van regionale media als Radio Christina, C-magazine en enkele andere projecten.”

De Ondernemersfabriek helpt kmo’s bij het opstellen en uitvoeren van hun marketingplan. Het afgelopen jaar kende het bureau een sterke groei. “De regionale touch en de sterke verankering bij bedrijven van DE BIE dragen ook wij hoog in het vaandel”, zegt Jef Van den Branden van het bedrijf. “Een goede opvolging van bestaande klanten is dus verzekerd. De overname past ook perfect in ons groeiplan. We kijken ambitieus naar de toekomst en zoeken op korte termijn zelfs nog een digitale marketeer om ons team te versterken.”

 

Jean-Paul De Bie en Jef Van den Branden beklinken de overname van DE BIE Creative Communication. — © rr