Nieuws Mechelen Hello Vélo nestelt zich bij Liers Auto Center

Hello Vélo nestelt zich bij Liers Auto Center

Foto: Chris Van Rompaey

Hello Vélo nestelt zich bij Liers Auto Center

LIER – In een van de gebouwen van het Liers Auto Center op de Hoogveldweg opent op woensdag 1 februari Hello Vélo de deuren. Deze winkel specialiseert zich in elektrische fietsen.

“Hello Vélo heeft al winkels in Kortrijk en Sint-Niklaas. Voortaan vind je ons ook in Lier, waar we ons toeleggen op elektrische fietsen, bakfietsen, vouwfietsen, speedpedelecs en stadsfietsen van onder meer Oxford en Victoria. In totaal hebben we zo’n achthonderd fietsen in stock. We herstellen ook alle soorten fietsen”, zegt verkoopsadviseur Kieran Diels.

 

Als openingsactie krijgen de eerste twintig klanten die bij Hello Vélo in Lier een fiets kopen een fietstas ter waarde van 80 euro gratis. Ook te onthouden: op zaterdag 4 februari vindt in de winkel in Lier een testdag plaats. Leverenaciers komen dan ter plaatse en brengen verscheidene testfietsen mee.

Hello Vélo in Lier is open van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 18.30u en op zaterdag van 10 tot 16u.

hellovelo.be

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.