Nieuws Mechelen Herculean Alliance reikt Employee Engagement Awards 2021 uit

Herculean Alliance reikt Employee Engagement Awards 2021 uit

Herculean Alliance reikt Employee Engagement Awards 2021 uit

MECHELEN – In de Mechelse Vleeshalle werden op 6 december de Employee Engagement Awards voor het tweede jaar op rij uitgereikt door Herculean Alliance. Acht organisaties uit drie categorieën vielen in de prijzen nadat ze een traject van verschillende maanden hadden gevolgd, ondersteund door verschillende coaches.

De Awards willen bedrijven bekronen die extra inzetten op bevlogen medewerkers, samen met een community van experten en coaches. Op die manier willen ze bewustzijn creëren rond het onderwerp en andere organisaties inspireren. Daarnaast werd ook een NextGen Award uitgereikt door een jury van young professionals.

De Employee Engagement Awards werden ingegeven door de behoefte om meer bedrijven de kans te bieden om hun uitzonderlijke verhalen rond medewerkersbetrokkenheid te brengen. Herculean Alliance, gespecialiseerd in Employee Engagement, riep hiervoor twee jury’s samen. Er zijn 3 categorieën: organisaties tot 50 werknemers, tussen 50 en 500 en groter dan 500. Daarin kunnen de kandidaten goud, zilver of brons winnen. En daarnaast is er ook nog een speciale award te winnen.

“Betrokken medewerkers maken het verschil in deze tijden. Bedrijven met geëngageerde medewerkers zijn productiever, kennen minder personeelsverloop en scoren hoog bij hun klanten. Maar de uitdaging is momenteel gigantisch. Hoe slaag je er al bedrijf in om mensen vanop afstand blijvend te motiveren om de extra mile te gaan? Om terug naar kantoor te komen? Om te blijven?” zegt Inge van Belle, initiatiefneemster van de Employee Engagement Awards.  “We bevinden ons momenteel op een kantelpunt. De bedoeling van de Employee Engagement Awards is om organisaties te sensibiliseren, te inspireren en te ondersteunen hierbij. We richten hierbij een forum op, een community zeg maar, waarbij we verschillende spelers bij elkaar brengen om deze uitdaging samen aan te pakken. Experten uit de HR wereld, professoren, bedrijven, coaches en ook de nieuwe generatie.”

Op maandagavond 6 december werden de Awards in beperkte kring met zo’n 80 aanwezigen uitgereikt in De Vleeshalle in Mechelen. De winnaars per categorie zijn de volgende:
Categorie 1: organisaties tot 50 medewerkers
Silver Award: Statik (Leuven)
Gold Award: Yuki (Antwerpen)
Categorie 2: organisaties tussen 50 en 500 medewerkers
Bronze Award: NTT Data (Brussel)
Silver Award: AE (Leuven)
Gold Award: Teamleader (Gent) en In The Pocket (Gent)
Categorie 3: organisaties +500 medewerkers
Bronze Award: Gumption (Kontich)
Silver Award: G4S (Vilvoorde)
NextGen Award
In The Pocket.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.