Nieuws Mechelen Het gaat vooruit bij Era

Het gaat vooruit bij Era

Het gaat vooruit bij Era

MECHELEN – Vastgoedkantoor ERA Vijfhoek is de laatste jaren fors gegroeid en heeft concrete plannen om nog verder uit te breiden. Er komen niet alleen twee nieuwe personeelsleden bij, maar ERA is ook op zoek naar een extra vestiging in Mechelen.

Begin 2019 verhuisde ERA Vijfhoek ze van hun vertrouwde kantoor aan… de Vijfhoek, naar een grotere vestiging op de ring rond Mechelen aan het Raghenoplein. De nieuwe locatie bracht meteen ook een heleboel nieuwe dossiers met zich mee. Daardoor was het vastgoedkantoor genoodzaakt om nieuwe mensen aan te trekken om dezelfde service te kunnen blijven bieden.

Die groei willen ze de komende jaren verder zetten volgens Roel Slootmaekers, die al 14 jaar de leiding heeft over het team. “We halen al jaren een hoog niveau wat betreft klantentevredenheid maar deden met ons klein team een relatief beperkt aantal dossiers per jaar mede door het kleine kantoor op de Vijfhoek. Sinds de verhuis voelen we dat we klaar zijn om te groeien en ons nog meer te gaan profileren in Mechelen als groot kantoor. De lijn die ERA over het hele land trekt, willen we graag doortrekken in Mechelen en omstreken.”

Met de komst van een nieuwe office manager, twee commerciële medewerkers, en recent nog een extra vastgoedmakelaar zit ERA Vijfhoek niet stil.
“Hierdoor zullen wij verkopers maar zeker ook kopers nog meer en beter kunnen begeleiden in aan-en verkoop van onroerend goed”, zegt Bart Van den Bosch verder. “Dit jaar zal ERA Vijfhoek ook op zoek gaan naar een extra vestiging in of rond Mechelen.”

Bart Van den Bosch en Roel Slootmaekers

Reageer op dit bericht

Reacties

Rob H. 2021-02-19 11:17:19

Toppers daar !

Gerelateerde berichten

Fotoreportage
Mechelen
Mechelen

Bouw ‘Maarten’ gaat van start

MECHELEN – Op de plaats van de voormalige campus van het AZ Sint-Maarten in de Leopoldstraat verrijst weldra de compleet… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Fotoreportage
Mechelen
Mechelen

Bouw ‘Maarten’ gaat van start

MECHELEN – Op de plaats van de voormalige campus van het AZ Sint-Maarten in de Leopoldstraat verrijst weldra de compleet… Lees meer