Nieuws Mechelen Heylen Vastgoed nu ook in Mechelen

Heylen Vastgoed nu ook in Mechelen

Heylen Vastgoed nu ook in Mechelen

Aan de Putsesteenweg 29 in Mechelen opende zopas de zevende vestiging van Heylen Vastgoed, dat ook al kantoren heeft in Lier, Antwerpen, Geel, Malle, Turnhout en Herentals.

“Met de opening van het kantoor in Mechelen zijn we nu echt aanwezig in de hele provincie Antwerpen. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat Mechelen alle troeven heeft om een van de leukste steden van Vlaanderen te worden”, zegt zaakvoerder Johan Heylen van Heylen Vastgoed. “Ook voor onze klanten betekent de opening van het nieuwe kantoor een serieuze meerwaarde. Zij kunnen profiteren van de dienstverlening van 7 kantoren en meer dan 35 medewerkers. Klanten kunnen ons kantoor in Mechelen binnenstappen voor een pand in Geel en omgekeerd.”

Ook het Mechelse kantoor biedt een complete dienstverlening op het vlak van verkoop, verhuur en nieuwbouw. “Deze drie takken werken zeer nauw samen met ons onthaal en onze eigen juridische dienst. De wetgeving rond verkoop en verhuur verandert zeer snel en wij zorgen er mee voor dat alles zo snel mogelijk wordt geregeld voor onze klanten.”

Voorlopig werkt Heylen Vastgoed in Mechelen met twee medewerkers. “Maar we verwachten dat we – net als in onze andere kantoren – snel zullen overgaan tot nieuwe aanwervingen. Dan gaan we uiteraard op zoek naar mensen die thuis zijn in de Mechelse vastgoedmarkt.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.