Nieuws Mechelen Hnita legt mooie cijfers voor na openingsweek

Hnita legt mooie cijfers voor na openingsweek

Hnita legt mooie cijfers voor na openingsweek

HEIST-OP-DEN-BERG – Met uitverkochte concerten van het Philip Catherine Trio, DAAN Simple, Nine And 1/2 & All Prize Muskies en Dans Dans liet Hnita Jazz Club in Heist-op-den-Berg tijdens het openingsweekend meteen zien wat de meerwaarde is in het muzieklandschap. Dat leverde enkele knappe cijfers op voor de eerste week.

Na een vier jaar durende totaalrenovatie heropende op 24 september de Hnita-Hoeve, sinds 1983 de thuishaven van de Hnita Jazz Club. De trekkers achter het project zijn erg blij met de start. “Tijdens de openingsweek mocht de Hnita Jazz Club meer dan 1.000 bezoekers verwelkomen. Tijdens de druk bezette openingsweek vonden er negen concerten op negen dagen plaats. Daarbij stonden er 57 verschillende muzikanten op het podium. De openingsweek was zo meteen een staalkaart van wat we ook later zullen brengen. We bestreken een breed spectrum binnen het genre en kleurden even graag buiten de lijntjes”, zegt Peter Anthonissen, zoon van Hnita-oprichter Juul Anthonissen.

Later deze maand worden met een vertoning van de kinderfilmklassieker Dunderklumpen! en een optreden van Boogie Beasts ook het familie- en het blues- en rootsprogramma van de club gelanceerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.