Nieuws Mechelen Home in Spain richt Spaans vastgoed in vanuit Mechelen

Home in Spain richt Spaans vastgoed in vanuit Mechelen

Home in Spain richt Spaans vastgoed in vanuit Mechelen

MECHELEN – InvestinSpain, het Mechels bedrijf van Gunther De Vleeschouwer, is op korte tijd uitgegroeid tot een referentie in onze regio als het om Spaans vastgoed gaat. Maar met HomeinSpain is er nu ook een tweede business unit waarbij alles draait om de totaalinrichting van datzelfde Spaans vastgoed.

HomeInSpain zet heel hard in op de uitdagingen die de coronacrisis met zich meebrengt. Voor veel eigenaars of potentiële eiogenaars is het momenteel niet evident om regelmatig af te reizen naar Spanje. Honderden Belgen en Nederlanders hebben de laatste jaren nochtans geïnvesteerd in een pand in Spanje, wat op plan gekocht is.

“Vele van die woningen zijn nu in oplevering, maar men kan niet ter plaatse gaan om ook de inrichting te kiezen. Daar hebben we ons met HomeInSpain helemaal op georganiseerd. Wij zorgen vanuit Mechelen voor de totaalinrichting van je huis in Spanje. Onze kracht is: ‘Logistiek naar Spanje, zonder zorgen én zonder kost’”, legt Gunther uit.

In de design studio in Mechelen en in een showvilla in Spanje wordt de volledige collectie van indoor en outdoor inrichting getoond. Alle elementen worden in een reële omgeving gezet, wat meteen inzichtelijk maakt hoe het er in de nieuwe thuis zal uitzien. Op basis de plannen wordt er een offerte gemaakt voor de volledige inrichting. Ook het styling en interieuradvies wordt gratis aangeboden. Tenslotte zorgt HomeInSpain voor de levering en plaatsing van de meubels in Spanje. De design-studio aan de Hombeeksesteenweg in Mechelen werd net helemaal vernieuwd.

www.homeinspain.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Bornem, Rumst
Bornem

De fundering is gelegd

RUMST – WILLEBROEK - BORNEM - Burgemeester Jurgen Callaerts van Rumst en AZ Rivierenland dokters Dries Bongaerts (coördinator operatiekwartier Rumst)… Lees meer

Fotoreportage
Mechelen
Mechelen

Bouw ‘Maarten’ gaat van start

MECHELEN – Op de plaats van de voormalige campus van het AZ Sint-Maarten in de Leopoldstraat verrijst weldra de compleet… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver

Maanhoevebad zoekt uitbater

SINT-KATELIJNE-WAVER - Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een uitbater voor het Maanhoevebad en de bijhorende cafetaria. Het… Lees meer