Nieuws Mechelen Hotel Van der Valk Mechelen is decor voor zwoele videoclip

Hotel Van der Valk Mechelen is decor voor zwoele videoclip

Sasha Rosen en Davy Gilles

Hotel Van der Valk Mechelen is decor voor zwoele videoclip

MECHELEN – De unieke setting van het Van der Valk hotel in Mechelen was onlangs het decor voor de opname van een videoclip van showbizzkoppel Sasha Rosen en Davy Gilles. Sasha was een tijdje geleden voor ‘Wonen Plus’, het programma dat ze wekelijks op TV Plus presenteert, de eerste keer te gast in het Van der Valk hotel. Dat maakte zo’n indruk dat ze niet lang twijfelde in de zoektocht naar een locatie.

Na hun succesvolle solosingles starten Sasha Rosen en Davy Gilles het nieuwe jaar met ‘Geloof jij in mij’, een nieuwe single die je terugvindt op hun recente album ‘Thuis’. Het nummer, waarin twee geliefden beslissen om bij elkaar te blijven, werd ondertussen ook voorzien van een prachtige videoclip. Die werd gedraaid met regisseur Benjamin L. De Mulder in het Mechelse Van der Valk hotel. “Het was een unieke ervaring. Het is de eerste keer dat we zo zwoel en verleidelijk hebben gedanst in de gang van een hotel, maar we voelden ons meteen thuis op deze locatie. We zijn nog steeds onder de indruk en aan het nagenieten van de opnames”, klinkt het bij het koppel enthousiast. “Ongelofelijk hoe de 125 kamers netjes werden geïntegreerd rond het historische zwembad. Ook het uitzicht op het water en de kanaalkom zijn indrukwekkend. Het was de perfecte plek om de clip voor onze nieuwe single ‘Geloof jij in mij te draaien. Ik trok m’n stoute schoenen aan, stuurde een mailtje naar het hotelmanagement en die reageerden meteen positief”, zegt Sasha Rosen enthousiast.

Voor regisseur Benjamin L. De Mulder was het draaien van de videoclip ‘a trip down memory lane’. “Als kind kwamen wij wekelijks met onze klas naar het oude zwembad op het Rode Kruisplein. Ik heb hier ontelbare baantjes gezwommen. Qua architectuur is het echt ongelofelijk hoe ze het hotel hebben geïntegreerd rond het historisch geklasseerde zwembad. In deze gastvrije omgeving zijn er zoveel mooie ruimtes dat we voluit konden kiezen waar we zouden draaien.”

Opmerkelijke scène in de videoclip is zonder meer het zwoele, verleidelijke dansje van Sasha & Davy in de hotelgang. “Vanaf het eerste moment dat we toekwamen, voelden we ons er meteen thuis en op ons gemak. Het dansje gebeurde spontaan. We hadden eerst niet door dat Benjamin aan het draaien was (lacht), maar het past perfect in de verhaallijn van dit nummer”, zegt Davy Gilles.

Hieronder kan je de video van ‘Geloof jij in mij’ van Sasha & Davy bekijken, die ze draaiden in het Mechelse Van der Valk hotel.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.