Nieuws Mechelen House For Sale wordt Home For Sale

House For Sale wordt Home For Sale

House For Sale wordt Home For Sale

MECHELEN – Wendy Hendrickx, zaakvoerder van het Mechelse syndicuskantoor Hevo Vastgoed en immokantoor Home For Sale (HFS), opende een kantoor in de Geitestraat 11. Ze wil hiermee de visibiliteit voor het immokantoor verhogen en de panden die te huur en te koop staan nog beter promoten.

Wendy Hendrickx.

Tot nu toe had Wendy Hendrickx geen zichtbaar fysiek kantoor en werkte ze voornamelijk online.Ze heeft haar nieuwe kantoor onlangs geopend, en maakte werk van een originele etalage. “Die moest anders zijn dan bij andere immokantoren, en ik kreeg al veel positieve reacties.”

De naam van de vastgoedfirma werd ook licht aangepast, want House For Sale werd Home For Sale.

“We verkopen niet zomaar een huis, maar een thuis. Veel aandacht gaat naar het zo cosy mogelijk voorstellen van het pand. Een accessoire, een bloemetje, virtual staging (virtueel stylen van een woning), … wij zorgen ervoor!”, zegt Wendy, die samenwerkt met haar enthousiaste stagiaire Stefanie Van Eeckhout.

Immokantoor HFS (Home For Sale) bestaat al sinds 2014. Het syndicuskantoor Hevo Vastgoed bestaat al veel langer.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.