Nieuws Mechelen Huur kunst voor je bedrijf

Huur kunst voor je bedrijf

Huur kunst voor je bedrijf

Je bent op zoek naar een origineel kunstwerk als blikvanger voor de kantoren en ontvangstruimtes van je bedrijf, maar je aarzelt om er veel geld in te investeren?

Dan kan je een beroep doen op de artotheek van de Mechelse vzw Sjarabang. Je kunt er een kunstwerk huren en het een paar maanden uitproberen. Zijn de reacties positief, dan kan je het kunstwerk eentueel aankopen. Of je vervangt het na verloop van tijd door één van de 400 andere werken uit de Sjarabang-artotheek. Het aanbod is zeer divers, van abstract tot figuratief, van lino tot zeefdruk, van acryl tot aquarel.

Sjarabang wil kunst- en cultuurparticipatie voor kinderen en volwassenen met een beperking bevorderen. Daarom organiseert de vzw creatieve ateliersessies waar met verschillende technieken en materialen wordt gewerkt. Sjarabang wil een brede waaier aan kunstactiviteiten bieden voor mensen die drempelvrees ervaren voor het reguliere kunstonderwijs. Bovendien wil de vzw de resultaten van die activiteiten tonen aan een zo breed mogelijk publiek.

Sjarabang heeft een artotheek samengesteld met zo’n 400 originele kunstwerken. Dit kon worden gerealiseerd dankzij de financiële aanmoediging van de Foundation die hiervoor een kerstconcert organiseerde in de Sint-Romboutskathedraal eind 2015.

De werken in de artotheek, die volledig te bekijken is op de website van de vzw, zijn te huur of te koop.

Zo kan je je bedrijf of woning opfleuren met een origineel en uniek kunstwerk, en werk je mee aan een inclusieverhaal.  Voor beide partijen is het een win-win situatie. De kunstwerken geven extra uitstraling aan een kantoor-of vergaderruimte, het huurbedrag kan worden ingebracht in de boekhouding en je steunt er een goed doel mee.

Sjarabang komt graag ter plaatse om samen werken uit te kiezen die bij de ruimte passen.  Leveren, ophalen en bevestiging aan de muren kan indien gewenst ook door Sjarabang worden uitgevoerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.