Nieuws Mechelen Immokantoren uit regio werken samen

Immokantoren uit regio werken samen

Immokantoren uit regio werken samen

forsaleHannes Vastgoed uit Lier, Vastgoedhuys uit Nijlen en Vastgoedplus uit Duffel zijn drie immokantoren uit de regio die zich hebben aangesloten bij Meerderevastgoedkantoren.be, een digitaal netwerk van Vlaamse vastgoedkantoren.

Meerderevastgoedkantoren.be geeft verkopers van onroerende goederen de mogelijkheid om met een netwerk van verschillende vastgoedkantoren in heel Vlaanderen samen te werken. Door hun klantenbestanden en publiciteitskanalen te bundelen, willen zij het maximale uit de verkoop halen.

Na jarenlange ervaring in de sector heeft erkend vastgoedmakelaar Jan Ooms, oprichter van Meerderevastgoedkantoren.be, opgemerkt dat eigenaars die hun huis, appartement of grond willen verkopen, meestal dezelfde behoeftes hebben. Ze willen een vlotte verkoop met zo weinig mogelijk lasten en een zo hoog mogelijke prijs. Om aan deze behoeftes tegemoet te komen, heeft Meerderevastgoedkantoren.be een transparante werkwijze gecreëerd.

“Eigenaars die hun eigendom willen verkopen, moeten niet langer kiezen voor één bepaald erkend vastgoedkantoor. Door de verkoop over te laten aan Meerderevastgoedkantoren.be, wordt die behartigd door niet één, maar misschien wel drie, vier of zelfs zes vastgoedkantoren. Waarom zich beperken tot het klantenbestand en publiciteitskanaal van één vastgoedkantoor, terwijl de krachten gebundeld kunnen worden om zo meer potentiële kopers te bereiken?”

Zowel erkende en kwalitatieve vastgoedkantoren uit de regio waar het pand is gelegen, als ver daarbuiten, kunnen zich aansluiten bij Meerderevastgoedkantoren.be om de eigendommen te verkopen. De kans bestaat uiteraard dat de koper uit een hele andere regio afkomstig is dan die waar het pand gelegen is.

“Wie denkt dat deze werkwijze duurder is, heeft het mis. Het commissieloon moet enkel worden betaald bij effectieve verkoop en is marktconform. Dus geen hogere kosten, maar wel een groter succes tot verkoop.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.