Nieuws Mechelen In de voormiddag gehuwd, in de namiddag een zaak geopend

In de voormiddag gehuwd, in de namiddag een zaak geopend

In de voormiddag gehuwd, in de namiddag een zaak geopend

MECHELEN – HEIST-OP-DEN-BERG – Charlotte (Charlie) Roggemans (32) en Sebastien (Seb) De Belder (39) zagen afgelopen zaterdag twee dromen in vervulling gaan. In de voormiddag huwden ze op het gemeentehuis van hun woonplaats Heist-op-den-Berg en in namiddag openden ze hun pizzeria Marcello in het centrum van Mechelen.

Charlie en Seb begonnen bijna anderhalf jaar geleden met Marcello in de Mechelse Vleeshalle. Daar waren ze ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde. Maar het koppel wilde meer. En dat meer, dat werd een eigen pizzarestaurant in de Borzestraat. “We waren meteen verliefd op dit pand”, zegt Charlotte. “Op enkele weken tijd hebben we het met de hulp van heel wat vrienden verbouwd. Op de benedenverdieping staat de pizza-oven en zijn er een aantal zitplaatsen, op de bovenverdieping is er nog meer zitgelegenheid. Maar voorlopig blijft het door de coronacrisis bij take-away.”

Marcello blijft ook aanwezig in de Vleeshalle maar zal daar vanaf nu vooral pasta’s aanbieden. De pizza’s die zijn exclusief voor het nieuwe restaurant. “Ik wil mensen gewoon gelukkig maken met (h)eerlijk eten”, zegt Seb. Dat zijn pizza’s bij veel mensen in de smaak vallen werd onlangs nog bewezen toen Marcello tweede werd in de zoektocht van de GVA naar de beste pizza Margherita.

Het was van bij het begin de bedoeling van het koppel dat ze zouden trouwen én hun zaak openen op dezelfde dag. Voor Charlotte was het liefde op het eerste gezicht toen ze vier jaar geleden Seb leerde kennen in restaurant Bastiano in Bonheiden. Seb was er mede-uitbater en chef, Charlotte verdiende er een centje bij als flexijobber. Het ondernemende koppel heeft nog veel plannen en droomt er zelfs van om op termijn naar de Verenigde Staten te verhuizen om daar een pizzazaak te beginnen.

Zaterdagavond openden ze alvast Marcello in de Borzestraat. Voorlopig dus alleen als take-away. De take-away is iedere dag open van 12 tot 14.30u en van 17 tot 22u.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.