Nieuws Infraroodexpert opent nieuwe showroom in Oost-Vlaanderen

Infraroodexpert opent nieuwe showroom in Oost-Vlaanderen

Infraroodexpert opent nieuwe showroom in Oost-Vlaanderen

AALTER, WILLEBROEK – Door de hoge energieprijzen gaan heel wat Vlamingen op zoek naar goedkopere alternatieven om hun woning te verwarmen. Dat is ook Infraroodexpert niet ontgaan. Woensdag opent het bedrijf een tweede winkel in Aalter.

Infraroodexpert in Willebroek gaat uitbreiden met een nieuwe showroom in Aalter. Die moet Oost- en West-Vlamingen de mogelijkheid geven om de mogelijkheden van infraroodverwarming te ontdekken.

“Infraroodverwarming is een duurzaam en energiezuinig alternatief dat je als hoofdverwarming of bijverwarming kan inzetten”, vertelt zaakvoerder Shahab Nisary. “Het belangrijkste verschil met klassieke verwarmingssystemen is de werking: infraroodpanelen verwarmen rechtstreeks objecten en mensen in plaats van de lucht in een ruimte. Hierdoor kunnen ruimtes sneller en efficiënter verwarmd worden, wat energiekosten bespaart.”

De winkel is vanaf woensdag open voor afspraken. De feestelijke opening vindt plaats op zondag 19 maart.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.