Nieuws Mechelen Is sportsponsoring nuttig voor jouw bedrijf?

Is sportsponsoring nuttig voor jouw bedrijf?

Is sportsponsoring nuttig voor jouw bedrijf?

lottoDe Ronde van Frankrijk is een sportmanifestatie met een enorme commerciële uitstraling. Waarom sportsponsoring voor bedrijven interessant kan zijn, doet Voka – Kamer van Koophandel Mechelen uitgebreid uit de doeken tijdens de infosessie De ROI van sportmarketing. Deze sessie vindt plaats op zaterdag 30 juli, voor het Maneblusser Na-Tour Criterium Mechelen.

Dat gebeurt in samenwerking met sportmarketingbureau Sportizon. De infosessie biedt bedrijfsleiders een uitgelezen kans om te ontdekken waarom sportmarketing ook een plaatsje in de communicatiemix van hun onderneming verdient. Wie de stap naar sportsponsoring al heeft gezet, krijgt tips voor een betere effectiviteit.

Het merkenactivatiebureau Sportizon verduidelijkt de theorie achter de activatie van merken via sportmarketing. Via de praktijkcases van Lotto-Soudal en de Belgian Cycling Cup, respectievelijk gebracht door marketingmanager Marko Heijl van Lotto-Soudal en studiebureau GfK, krijgen deelnemers vervolgens meer inzicht in de mogelijke te verwachten return van sportmarketing.

Aansluitend aan het seminarie is er voor de deelnemers een VIP-diner op het Maneblusser Na-Tour Criterium. Vanaf 18u kunnen ze dan terecht in het VIP-café op de Grote Markt waar ze kunnen kennismaken met de toppers uit de Tour die deelnemen aan dit event.

Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u hier terecht.

Bedrijven die het Maneblusser Na-Tour Criterium zelf ook actief willen beleven, kunnen trouwens nog steeds inschrijven voor de Voka Bedrijvenkoers. In deze aflossingskoers leggen ploegen van telkens vier renners in één uur zoveel mogelijk ronden op het ingekorte parcours af. Deelname aan de Voka Bedrijvenkoers kost 850 euro per team. Naast deelname krijgt een bedrijf hiervoor ook 4 VIP-kaarten voor het VIP-café, logovermelding op de website met link naar bedrijfswebsite, een plaatsje voor een bedrijfswagen in de publiciteitskaravaan en bij een uitslag in de top drie ook een huldiging met podiumceremonie.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen voor meer info of inschrijvingen terecht bij Roel Dockx van Voka – KvK Mechelen, op roel.dockx@voka.be.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.