Nieuws Mechelen Ivarem en gemeente Berlaar slaan handen in elkaar

Ivarem en gemeente Berlaar slaan handen in elkaar

Ivarem en gemeente Berlaar slaan handen in elkaar

BERLAAR – De gemeente Berlaar en IVAREM slaan de handen in elkaar om de inwoners van Berlaar in juni te voorzien van gele papier- en kartoncontainers. Gedaan met het stapelen van papier en karton of het samenbinden van pakketjes papier. De containers worden in de week van 21 juni uitgezet in de gemeente.

Momenteel bieden onze inwoners hun papier en karton nog aan door het te verzamelen in een doos of samen te binden in een pakketje”, verduidelijkt schepen van Leefmilieu Willy Beullens. “Bij hevig regenweer en harde windstoten kan dat al eens problemen geven en moeten we onze diensten uitsturen om mee op te ruimen. Met een papiercontainer stelt dat probleem zich niet en moet er niet meer met zware dozen gesleurd worden. Inwoners en afvalophalers rollen de container makkelijk tot waar hij moet staan.”

De standaardcontainer die de inwoners van Berlaar ontvangen, heeft een volume van 240 liter. Je kan er ook kiezen om geen container te ontvangen. In dat geval brengen inwoners hun papier en karton zelf naar het recyclagepark. Er mag ook geen los papier en karton meer naast de container worden aangeboden. Een 240 liter container is echter voldoende groot om het papier en karton van 1 maand van een normaal gezin in te verzamelen. De papiercontainers worden in de week van 21 juni 2021 geleverd bij de inwoners van Berlaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Puurs-Sint-Amands
Puurs-Sint-Amands

Interieurglas in een nieuw kleedje

PUURS – Het familiebedrijf Interieurglas uit Puurs werkte de afgelopen maanden aan een complete rebranding. Ondertussen staat er een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.