Nieuws Mechelen Jannick Poets is nieuwe partner van Adhemar.Law

Jannick Poets is nieuwe partner van Adhemar.Law

Jannick Poets is nieuwe partner van Adhemar.Law

MECHELEN – Adhemar.Law, advocatenkantoor met vestigingen in Mechelen, Hasselt en Brussel, heeft Jannick Poets benoemd als vierde partner van het kantoor. Hiermee versterkt Adhemar.Law zijn positie op het gebied van overheidsopdrachten.

Jannick Poets is gespecialiseerd in overheidsopdrachten, onteigening en algemeen publiek recht. Zij zal vanuit de Hasseltse vestiging werken aan de verdere uitbouw van het kantoor. Jannick beschikt over een ruime ervaring met het voeren van procedures voor het Grondwettelijk Hof, de Raad van State, de Raad voor Vergunningsbetwistingen en de burgerlijke rechtbanken.

“Kwaliteit, ontwikkeling en groei zijn belangrijk binnen ons kantoor. Met de benoeming van Jannick als partner met een focus op overheidsopdrachten bieden we een antwoord op de vraag van cliënten om hen ook in deze materie nog beter te begeleiden”, aldus Jan Roggen, partner bij Adhemar.Law.

Joris De Pauw, partner bij Adhemar.Law, vult aan: “We zijn erg blij met deze benoeming. Deze stap past bij de ambitie van Adhemar.Law om te groeien en onze positie te verstevigen.”

In september 2020 zal Adhemar Law nog verder uitbreiden met de komst van drie nieuwe medewerkers.

Specialisatie

Adhemar.Law is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op omgevingsrecht, vastgoed- en bouwrecht en bestuursrecht. Binnen deze domeinen biedt Adhemar.Law een volledige dienstverlening aan publieke en private bouwheren, aannemers, architecten, studiebureaus en overheden.

De nadruk ligt op een pragmatische aanpak. Adhemar.Law stelt zijn expertise ook ter beschikking van andere advocaten en consultants.

Vanuit Mechelen, Hasselt en Brussel bedient Adhemar.Law de volledige Vlaamse en Brusselse markt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mechelen, Moeskroen
Mechelen

BDO gaat in zee met Dekegeleer

MECHELEN - BDO gaat in zee met Dekegeleer, het grootste onafhankelijke accountantskantoor van West-Henegouwen. Naast het partnership koopt het advieskantoor… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.