Nieuws Mechelen Jarheads: Mechelen exporteert naar Antwerpen

Jarheads: Mechelen exporteert naar Antwerpen

Jarheads: Mechelen exporteert naar Antwerpen

jarheadsJarheads, de start-up uit de Mechelse deelgemeente Heffen van Christophe Kemel, Win Lai en Abdel Er-Rasta, opent zijn eerste afhaalpunt met restaurant in Antwerpen.

Tot nu toe werden de biologische slaatjes en soepen van Jarheads in bokalen enkel (na bestelling ruim op voorhand via de website of via e-mail) thuisgeleverd in de regio Mechelen, Brussel en Antwerpen. Dat kan nog steeds, maar in samenwerking met de Aziatische keuken van Win’s wordt het concept nu uitgebreid. Klanten kunnen nu in Antwerpen ook gerechten ter plaatse komen afhalen, en via Deliveroo of Take Eat Easy bestellen voor onmiddellijke levering (in Antwerpen). Je kan in het afhaalpunt ook ter plaatse lunchen of brunchen.

Ook tijdens het weekend kan je bij Jarheads terecht, want op zaterdag- en zondagmiddag kan je er genieten van een Aziatische geïnspireerde brunch. Denk aan Gua Bao, You Tiao, Lo Bak Go, pancakes, een aantal Belgische brunchklassiekers én een dessertbuffet.

De basis van het Jarheads-concept blijft wel hetzelfde: lekkere, gezonde slaatjes in jars, soepen en springrolls, aangevuld met wraps, zoals bijvoorbeeld de Philly cheese steak of een wrap met kabeljauw en avocado, of eentje met kreeft.

Het afhaalpunt/restaurant van Jarheads bevindt zich op de Lambermontplaats op Antwerpen-Zuid.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.