Nieuws Mechelen Jarig JCI Mechelen heeft nieuwe voorzitter

Jarig JCI Mechelen heeft nieuwe voorzitter

Jarig JCI Mechelen heeft nieuwe voorzitter

geertruiJCI Mechelen bestaat 40 jaar en vierde dit met een belevenistocht door de stad en een winterbarbecue onder de leiding van de nieuwe voorzitter Geertrui vander Meulen.

“De beleveniswandeling door onze thuisstad Mechelen leidde ons langs de locaties van verscheidene projecten uit ons verleden”, zegt Geertrui vander Meulen. “Alle projecten zijn anders, hadden andere doelen en andere doelgroepen. Maar één doel bleef hetzelfde, omdat het de kern van JCI is: de JCI leden hebben steeds bijgeleerd. Over zichzelf, over hoe ze in een team functioneren, events organiseren, budgetten bijhouden, promotie voeren en met de media samenwerken, spreken voor een groep mensen… en dat is wat wij als JCI willen bereiken. Mensen laten bijleren, kansen geven om additionele vaardigheden te ontdekken, om betere mensen te worden. Daarom ben ik al 10 jaar trots lid van deze organisatie. Daarom ben ik nu een beter, completer mens dan 10 jaar geleden.”

Als voorzitter wil Geertrui zich het komende jaar vooral focussen op persoonlijke ontwikkeling. “We hebben aan alle leden gevraagd om in het begin van het jaar drie persoonlijke doelen te stellen en helpen hen om deze te bereiken. Dat doen we door coaching, verschillende opvolgmomenten per jaar en feedbackmomenten in groep. Daarnaast hebben we ook een opleidingstraject gepland dat traditionelere JCI cursussen (oa rond presentatie en spreektechnieken) combineert met niet-JCI trainingen zoals EHBO en zelfverdediging. De komende lente plannen we de tweede editie van het starterscafe in samenwerking met JCI Lier en JCI Antwerpen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.