Jarig Tormans van start met veldritploeg

MECHELEN/GEEL - Tormans, detacheringsbureau en erkend bureau voor werving en selectie met kantoor in Mechelen, viert zijn twintigste verjaardag met de lancering van een veldritploeg.

Stichter Jan Tormans kondigde op het verjaardagsfeest van het bedrijf aan dat Tormans Group vanaf 1 januari 2020 start met een veldritploeg in samenwerking met Wanty You Cycling. Met het Tormans CX team wil Tormans in de eerste plaats zijn naambekendheid in België en daarbuiten verhogen, maar ook genieten van het veldrijden.

Het Tormans CX team heeft 2 van de beste 10 veldrijders onder contract voor drie jaar: Quinten Hermans en Corné Van Kessel.  In de winter verdedigen de veldrijders de kleuren van het Tormans CX team. In de zomer zullen ze deelnemen aan het wegseizoen voor team Wanty-Gobert met Tormans als nevensponsor .

Jan Tormans richtte het bedrijf op in 1999. Ondertussen is het een toonaangevende speler in projectsourcing en werving en selectie. Tormans is gespecialiseerd in technische- en engineeringprofielen. Het bedrijf heeft vestigingen in Geel, Mechelen en Evergem en mikt op verdere expansie in België en daarbuiten. Tormans is een familiebedrijf en beschikt over 400 hoogopgeleide medewerkers en consultants die ondersteuning geven in en aan meer dan 150 bedrijven.