Nieuws Mechelen JCI Lier heeft tweemaal prijs

JCI Lier heeft tweemaal prijs

JCI Lier heeft tweemaal prijs

Op het nationaal congres van JCI in Gent heeft JCI Lier afgelopen weekend twee prijzen in de wacht gesleept: voor het Starterscafé 2017 en voor Zimmervation.

Zo’n 730 aanwezigen woonden in Gent het driedaags nationaal congres van JCI bij, onder het motto #TomorrowGhent. Tijdens de traditionele award-uitreiking waren er ook twee prijzen voor JCI Lier.

Voor het Starterscafé 2017, georganiseerd in samenwerking met JCI Mechelen, JCI Antwerpen en JCI Gheel & Thals, kreeg de Lierse afdeling de prijs voor Best-Inter-Organizational Collaboration Project. De prijs voor Best Local Personal Skill Development Program kreeg JCI Lier voor Zimmervation, het Vlaamse JCI congres dat de grootste lokale afdeling van de provincie Antwerpen organiseerde in juni.

Twee jaar op rij

“Dat is een prachtig resultaat, want in navolging van de award die we vorig jaar kregen voor Pop-Up Week vallen we voor het tweede jaar op rij in de prijzen. Proficiat aan de voltallige afdeling en onze IPP Kjell Spruyt, want deze projecten zijn onder zijn hoede gerealiseerd”, klinkt het bij JCI Lier.

“Dit bewijst opnieuw hoe sterk we met onze afdeling bezig zijn. Het komende werkingsjaar omvat ook projecten die kans maken op toekomstige awards.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.