Nieuws Mechelen JCI Lier legt 20.775 km af voor Emma

JCI Lier legt 20.775 km af voor Emma

JCI Lier legt 20.775 km af voor Emma

LIER – JCI Lier,  de vereniging voor jonge ondernemende mensen, organiseerde eind vorig jaar een internationaal gemeenschapsproject waarbij meer dan 50 deelnemers samen een virtuele afstand hebben afgelegd voor een goed doel. De opbrengst, meer dan 1200 euro, werd geschonken aan ‘Heroes for Emma’.

Op 1 oktober 2020 ging JCI Lier van start met een ambitieus project om op 3 maanden tijd virtueel de wereld rond te reizen. De afstand werd niet gehaald maar 54 actieve helden legden samen toch 20.775 km af.

Via een online platform konden deelnemers na het betalen van een inschrijvingsfee zich registreren om deel te nemen aan het project. Deelnemers werden gemotiveerd met dagelijkse berichten en updates op de facebook pagina van ‘Heroes For Emma’ en werden ook bijgestaan door een persoonlijke coach. Gedurende 3 maanden hebben meer dan 50 sportieve helden het beste van zichzelf gegeven om actief te blijven in tijden van een pandemie en daarbij ook nog een goed doel te steunen.

Het gekozen goede doel, het fonds Emma Deprince, ondersteunt de kinderarmoede in Lier. Uiteindelijk hebben 54 deelnemers meer dan 20.000 km bereikt op 3 maanden tijd. De meest actieve held slaagde er zelfs in om bijna 1800 km af te leggen. Er was ook internationale interesse en de Lierse afdeling mocht zelfs een lid van JCI Australië verwelkomen.

De Lierse vereniging mikte hoog maar eindigde toch met een mooi resultaat waar ze trots op zijn. Het is immers geen evidentie om nieuwe projecten op te starten in coronatijden waar deelnemers op een originele manier gemotiveerd worden om te bewegen. Uiteindelijk werd  er een bedrag van €1256,76 gedoneerd aan het fonds Emma Deprince.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.