Nieuws Mechelen Joker organiseert reisbeurs Canada en USA in Mechelen

Joker organiseert reisbeurs Canada en USA in Mechelen

Joker organiseert reisbeurs Canada en USA in Mechelen

MECHELEN – Sinds 7 september mogen we terug naar Canada reizen en op 8 november volgen de Verenigde Staten. Het heeft 18 maanden geduurd voor we weer naar Noord-Amerika kunnen reizen. Op 24 oktober organiseert Joker daarom een reisbeurs voor Canada en de USA in Congrescentrum Lamot in Mechelen.

“Zodra het bericht kwam dat de grenzen opengingen, kregen we een pak aanvragen binnen. Eerst voor Canada, nu ook voor de USA. Daarom beslisten we om dit jaar opnieuw een Reisbeurs USA en Canada te organiseren. Ook al was dat nogal kortdag”, zegt Jeroen Vincken, commercieel directeur van Joker. “Het voordeel is dat we zo heel veel tips kunnen geven aan een grote groep reizigers tegelijk. De aanwezigen krijgen ook de mogelijkheid om al hun vragen te stellen aan echte Canada- en USA-specialisten of een aantal vertegenwoordigers van lokale toeristische diensten. Wie goesting heeft om te vertrekken kan dus na de Reisbeurs snel en zeer goed geïnformeerd een knoop doorhakken. En dat is nodig. Vooral de prijzen van huurwagens, campers en campervans gaan snel de hoogte in. Het is voor reizigers heel belangrijk om daar rekening mee te houden,” aldus Jeroen.

De Reisbeurs USA en Canada is de eerste van Joker sinds COVID-19 de reissector lamlegde. “We zijn aangenaam verrast dat er vele mensen terug naar een reisevent willen komen, na zo’n turbulent jaar! De totale opkomst zal wellicht iets lager liggen dan de laatste editie voor corona. Tegelijk vermoeden we dat de aanwezigen echt concrete plannen hebben om volgend jaar richting Canada of de USA te trekken.”

www.reisbeurscanadausa.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.