Nieuws Mechelen Joker werkt samen met camperdeelplatform Goboony

Joker werkt samen met camperdeelplatform Goboony

Joker werkt samen met camperdeelplatform Goboony

MECHELEN – COVID-19 heeft de vraag naar reizen met de camper een boost gegeven. Om reizigers beter te ondersteunen bij het boeken van hun camperreis, bundelen duurzame reisorganisatie Joker en camperdeelplatform Goboony hun krachten. Reizigers krijgen zo professioneel reisadvies, én de beste camper voor hun reisgezelschap, gehuurd bij particulieren.

Nog meer dan vóór COVID-19 zoeken gezinnen, koppels en vrienden naar een flexibele manier van reizen, dicht bij huis, met een lage voetafdruk, en veel actie. Reizigers willen ‘minder vliegen’, maar wel mét de garantie op beleving, nieuwe plekken ontdekken, en contact met de lokale bevolking en andere avonturiers.

“Daarom begon Joker begin dit jaar met het verhuren van compacte campervans”, zegt Jeroen Vincken, commercieel manager van Joker. “Want reizen met een camper of campervan nodigt uit om traag te reizen, om op je eigen tempo een klein stukje van de wereld ten volle te verkennen. Ons eigen aanbod campervans raakte al snel volledig geboekt. Samenwerken met camperdeelplatform Goboony was een logische volgende stap. Nu kunnen we niet alleen méér kampeerwagens aanbieden, maar ook grotere campers en buscampers.De werking van Goboony sluit ook perfect aan bij de duurzame visie van Joker,” zegt Jeroen. “Sowieso is het milieuvriendelijker om af en toe minder te vliegen en te reizen met een camper. Door een camper te huren van particulieren moeten er minder campers gemaakt worden en worden de grondstoffen efficiënter gebruikt. Als campereigenaar weet je dan weer dat je camper niet te veel moet stilstaan en verdien je een extraatje. Ook een meerwaarde is dat je huurt van andere mensen. Elkaar ontmoeten is voor Joker de essentie van reizen. En dat begint bij Goboony al voor je reis!”

“Samenwerken met Joker is ook voor ons een logische stap omdat zij een gevestigde waarde zijn in avontuurlijke reizen”, zegt Jeroen Ducorney, CCO bij camperdeelplatform Goboony. “Samen willen we daarom laten zien dat avontuurlijk reizen én duurzaamheid hand in hand kunnen gaan met dit partnership door middel van op maat gemaakte roadtrips met deelcampers. Avontuurlijk en duurzaam reizen is de gouden combinatie voor de toekomst. Daarom wil Goboony met dit partnership het signaal geven aan de reissector te investeren in het reizen van morgen, niet enkel in dat van vandaag.”

Beide organisaties zien veel potentieel in deze nieuwe samenwerking en willen na dit testjaar inzetten op een samenwerking op lange termijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.