Nieuws Mechelen Joris De Pauw nieuwe partner van Adhemar Advocaten

Joris De Pauw nieuwe partner van Adhemar Advocaten

Joris De Pauw nieuwe partner van Adhemar Advocaten

JorisDePauwAdhemar Advocaten, met vestigingen in Mechelen, Houthalen en Brussel, breidt opnieuw uit. Joris De Pauw wordt de vijfde partner van het advocatenkantoor.

Joris De Pauw is gespecialiseerd in omgevingsrecht en vastgoedrecht en was sedert meer dan 10 jaar actief als advocaat in een vooraanstaand Brussels kantoor. Hij zal vanuit de Mechelse vestiging samen met Pieter Jan Vervoort en Stefanie Debeuf werken aan de verdere uitbouw van het kantoor.

“Joris zal enerzijds dossiers inzake milieurecht en ruimtelijke ordening behandelen, maar anderzijds ook privaatrechtelijke vastgoedvraagstukken”, zegt Jan Roggen. Stefanie Debeuf vult aan: “De Mechelse regio is in volle expansie. We voelen dat ook als kantoor. Meer en meer cliënten zijn op zoek naar onze gespecialiseerde dienstverlening. De bijkomende expertise van Joris past daarin.”

Adhemar Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op het publiekrecht (overheidsopdrachten, PPS en onteigening), het omgevingsrecht (stedenbouw en milieu) en het vastgoed- en bouwrecht. Binnen deze domeinen biedt Adhemar Advocaten een volledige dienstverlening aan overheden, ondernemingen en particulieren, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke en pragmatische aanpak. Door de spreiding van de vestigingen (Houthalen, Mechelen en Brussel) bedient het kantoor de volledige Vlaamse en Brusselse markt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.