K&F electro-techniek en Goossens electro bundelen hun krachten

K&F electro-techniek en Goossens electro bundelen hun krachten

K&F electro-techniek uit Olen en Goossens electro uit Hulshout gaan samenwerken. Beide bedrijven willen hun huidige fase van groei bestendigen en zich samen verder ontwikkelen en wapenen voor de uitdagingen van de toekomst.

De samenwerking van K&F electro-techniek en Goossens electro houdt in dat beide bedrijven de krachten bundelen, maar iedere onderneming behoudt wel zijn unieke identiteit en sterke punten. K&F excelleert in industriële elektriciteitswerken in bedrijven en de openbare sector, zowel op het vlak van nieuwbouw, renovatie als uitbreiding. Elektro Goossens zal voortbouwen op zijn expertise in de groene energiestromen en appartementsbouw.
“Deze stap biedt beide bedrijven de kans om onze service nog verder te verbeteren en te diversifiëren, terwijl we onze belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid blijven nakomen”, luidt het. “Deze samenwerking leidt tot vooral tot een grotere flexibiliteit, meer capaciteit, groeiende innovatiemogelijkheden en een nog grotere focus op duurzaamheid. Door de krachten te bundelen, kunnen we efficiënter werken en nieuwe mogelijkheden verkennen om onze klanten de best mogelijke elektriciteitsdiensten te bieden. Onze gewaardeerde medewerkers van hun kant zullen de kans krijgen om hun talenten verder te ontwikkelen in de verschillende domeinen en verder mee te groeien met de organisatie. Op korte termijn wordt een aantal extra mensen gezocht om de geplande groei mee te ondersteunen.”