Nieuws Mechelen Kinepolis en Studio 100 organiseren drive-in movie

Kinepolis en Studio 100 organiseren drive-in movie

Kinepolis en Studio 100 organiseren drive-in movie

PUURS – Van 12 tot 24 mei organiseert Kinepolis een drive-in movie aan het pop-up theater van Studio 100 in Puurs. Bij Kinepolis on Tour – zo heet het event – kan je dagelijks terecht voor drie films.

Tijdens de paasvakantie verwelkomde Kinepolis On Tour maar liefst 10.000 wagens in Plopsaland De Panne. Als voorsmaakje van een nieuwe zomereditie strijkt Kinepolis On Tour van 12 mei tot 24 mei neer op de parking van het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs-Sint-Amands.

Je kan bij Kinepolis On Tour dagelijks terecht tot 3 vertoningen. Naast de gewone filmvertoningen zullen er opnieuw twee filmmarathons gehouden worden. Verder kun je ook genieten van de prestigieuze Studio 100 spektakel-musical 14-18, van nostalgie met de Samson & Gert-film Hotel Op Stelten en de nieuwste K3 Dans van de farao film. Het concept is dus dé activiteit bij uitstek om te genieten van een unieke filmervaring nu de bioscopen nog gesloten blijven. De online voorverkoop ging van start op woensdag 28 april.

Kinepolis.be/ontour

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.