Nieuws Mechelen Kingspan neemt Colt Group over

Kingspan neemt Colt Group over

Kingspan neemt Colt Group over

MECHELEN – De divisie Kingspan Light + Air nam de Colt Group over. In België bundelen Kingspan Light + Air Belgium met vestigingen in Sint-Niklaas en Melle en Colt International nv met vestiging in Mechelen nu de krachten.

Door de overname zet de divisie onder leiding van Liam Mc Daniel zijn acquisitiebeleid verder. Kingspan is wereldleider in hoogwaardige isolatie en bouwmaterialen en investeert in goed presterende, innovatieve bedrijven met een sterk groeipotentieel.
Kingspan heeft naar eigen zeggen het volste vertrouwen in de business van de Colt Group en wenst dezelfde koers verder te zetten. Ondersteund door Kingspan zal verder gewerkt worden aan duurzame oplossingen, waarbij rook -en warmteafvoer, natuurlijke ventilatie, daglicht, Colt Climate concepten, glasdaken en zonwering voor een veilig en comfortabel binnenklimaat zorgen.

Voor België zullen beide entiteiten opereren onder de naam Kingspan Light + Air Belgium. In de loop van 2021 zullen beiden ook juridisch één entiteit worden naar aanleiding van de geplande fusie. Koen De Maeght zal de functie van Managing Director op zich nemen. “Door de geplande fusie en een nog sterker team zullen we in staat zijn projecten, alsook de dienst na verkoop en het onderhoud, nog beter en professioneler te organiseren en zo de klantentevredenheid te optimaliseren.  De tijd is rijp voor een groeistrategie met de gebundelde kennis en ervaring. Kingspan heeft in de afgelopen jaren een stabiel , gezond fundament gelegd om die groei te realiseren. Beide ondernemingen dragen betrokkenheid, gedrevenheid en ondernemerschap hoog in het vaandel.“

Koen De Maeght, managing director

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.