Nieuws Mechelen Klub Kultuur brengt cultuur bij u thuis

Klub Kultuur brengt cultuur bij u thuis

Klub Kultuur brengt cultuur bij u thuis

LINT – LIER – Klub Kultuur is een nieuwe culturele organisatie die inzet op het versterken van de culturele sector. Klub Kultuur is een initiatief van 14 jongeren uit de regio Lier, die zo’n 50 artiesten hebben verzameld die graag hun kunst de wereld in willen sturen, via een online platform!

Van oktober tot december brengen ze kunst die je kan bekijken vanuit je luie zetel thuis. Steunen kan via hun website en sociale media. Het ingezamelde geld gaat naar twaalf culturele organisaties die leiden onder de maatregelen die de overheid tegen het coronavirus neemt. De eerste livestream vond plaats op 3 oktober. Je kunt de livestream herbekijken via de sociale media en de website van Klub Kultuur.

Klub Kultuur is een vzw die cultuur naar de mensen brengt in tijden van crisis. Via een online kunstenplatform wordt het werk van dansers, muzikanten, woord- en beeldende kunstenaars tentoon gesteld. Met de kunst van deze artiesten zamelt Klub Kultuur geld in voor 12 organisaties die lijden onder de coronacrisis, en die wel een beetje steun kunnen gebruiken.

Een heleboel muzikanten zullen iedere vrijdag via een livestream het beste van zichzelf geven. Daarnaast stelt Klub Kultuur enkele keren per week het werk van een dichter, fotograaf of beeldend kunstenaar tentoon.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.