Nieuws Mechelen Krinkels pakt Schaselberg aan

Krinkels pakt Schaselberg aan

Krinkels pakt Schaselberg aan

De Londerzeelse aannemer Krinkels begint aan de uitbreiding van de buitensportinfrastructuur van de sportsite Schaselberg in Londerzeel. Er komen onder meer een nieuwe atletiekpiste, een oefenterrein voor het jeugdvoetbal, een openlucht basket- en minivoetbalpleintje en een avontuurlijke skatepiste.

Het project werd op punt gezet in samenwerking met J2F Sports Infrastructure Consultancy uit Tienen, dat optreedt als technische partner voor steden, gemeenten en sportverenigingen bij hun realisaties van sportfaciliteiten.

“Er werd overleg gepleegd met de gebruikers om te kijken welke hun noden waren en om na te gaan of en hoe die kunnen worden ingevuld,” zegt Jozef De Borger, schepen van patrimonium. “Met de realisatie van deze buitensportinfrastructuur spelen we direct in op de noden en vragen die reeds enkele jaren leven bij onze jongeren en bij de sportclubs.”

Krinkels begint op 15 februari met de werken, en die moeten klaar zijn tegen 12 juli, zodat de sportclubs bij het begin van het nieuwe seizoen 2017-2018 over de nieuwe infrastructuur kunnen beschikken.

Fitnesscentrum Fitality zal, tegen het einde van de werken aan de sportvelden, de vroegere kantine ombouwen tot moderne kleedkamers voor de buitensporters. Dat vergt een investering van ruim 200.000 euro.

Na het einde van de werken worden op Schaselberg ook extra parkeerplaatsen aangelegd. Dat worden er minstens 72, en mogelijk wordt dat aantal verhoogd tot 100.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.