Nieuws Mechelen Labcorp start met nachtploeg en zoekt medewerkers

Labcorp start met nachtploeg en zoekt medewerkers

Labcorp start met nachtploeg en zoekt medewerkers

MECHELEN – Labcorp is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat actief is in de farmaceutische industrie. 2021 was en is een spannend jaar voor de Labcorp-vestiging in Mechelen. De productie is fors uitgebreid en dus start het bedrijf begin 2022 met een vaste nachtploeg. Daarvoor zoekt men een groot aantal medewerkers en dus organiseert Labcorp op 26 oktober een jobbeurs.

Labcorp levert een uitgebreid gamma aan diensten voor de farmaceutische industrie en is een globale, toonaangevende organisatie op het gebied van geneesmiddelenontwikkeling en laboratoriumtesting.

De afgelopen jaren deed de vestiging in Mechelen dienst als een multifunctionele site verantwoordelijk voor productie en distributie van droogijs en ondersteuning van zowel klinische studies als logistiek.
In 2021 evolueerde Labcorp Mechelen vrij snel naar een Europees hoofdkwartier voor Kit Productie als ondersteuning van de Kit Productie in Indianapolis in de Verenigde Staten. Daarom wordt er sterk ingezet op een capaciteitsverhoging van de nieuwe, state-of-the-art geautomatiseerde productielijn die in maart 2021 opgestart werd. De productielijn levert specimenverzamelkits voor klinische studie- en onderzoekerscentra in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

“Om te voldoen aan de toenemende globale vraag naar de geproduceerde kits op deze productielijn, komt er een versnelling in de groeiplannen voor onze site en werknemers. Dit houdt in dat begin 2022 een vaste nachtshift zal toegevoegd worden aan de huidige productie afdeling waarvoor reeds een tweeploegensysteem is opgestart sinds juni 2021. Door de toevoeging van deze vaste nachtshift zal er een sterke toename mogelijk zijn in de productiecapaciteit en zullen we dag-en-nacht kunnen produceren”, legt recruiter Annelies Van den Broeck uit. “Dit betekent dat we continu zullen blijven aanwerven in 2021 om nieuwe werknemers voor de nachtshift te verwelkomen begin 2022.”

Labcorp zoekt productiemedewerkers voor de gloednieuwe, groeiende productiesite in Mechelen.

De jobbeurs vindt plaats op 26 oktober tussen 16 u en 19u.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.