Evi Van Camp small Evi Van Camp van Gebroeders Vercammen

Lier organiseert open producentendag

LIER - Geen toprestaurants zonder topproducenten. Onze regio barst van producenten die de lekkerste producten op ons bord weten te toveren. In het weekend van 23 en 24 oktober zetten zij hun deuren wagenwijd open, om hun passie en hun vakmanschap met jou te delen.

Ook in culinair Lier zijn er heel wat lokale topproducenten te ontdekken. Evi Van Camp, van Gebroeders Vercammen, geeft bezoekers met veel plezier een rondleiding in hun bedrijf. Aansluitend kan je proeven van lekkere hapjes die met lokale producten werden gemaakt door chef Sindji van De Zimmer en ontdek je de Lierse gemberdrank Ginger Jack.

Ook de Lierse horeca zet de lokale topproducten waarmee ze werken graag in de kijker. Bij Barvest, De Zimmer, Het Looks, stadsbistro Salto en Petit Cuistot ontdek je welke creaties zij maken met lokale producten.

Op www.shoppeninlier.be vind je een overzicht van Lierse voedingsproducenten.