Nieuws Mechelen Lier reageert met Local Friday Weekend op Black Friday

Lier reageert met Local Friday Weekend op Black Friday

Lier reageert met Local Friday Weekend op Black Friday

De laatste vrijdag staat ondertussen bekend als Black Friday. De stad Lier wil echter vermijden dat iedereen massaal online koopjes gaat doen en pakt uit met Local Friday Weekend. “We willen lokaal voordelig eindejaarsshoppen promoten en dat doe je in Lier. Niet enkel op vrijdag 26 november, met Local Friday, maar ook op zaterdag 27 november wordt het extra fijn shoppen”, aldus Rik Verwaest, schepen voor Lokale Economie in Lier.

De stad Lier maakt er een heus Local Friday Weekend van. “Op zaterdag voorzien we tussen 13.30 en 16.30 uur mobiele straatanimatie voor het hele gezin. Butler XL, een originele en stijlvolle steltenact, zal je in authentiek butlerkostuum verwelkomen in het winkelcentrum. Ook Jos & Jos fotografen zijn van de partij, deze topfotografen hebben wel heel speciale reuzenfototoestellen bij”, blikt schepen Verwaest vooruit.

Daarnaast delen de animatoren mooi gevulde gratis goodiebags uit. In sommige zakjes wordt stiekem nog een leuk extraatje verstopt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.