Nieuws Mechelen Lier ziet het groot tijdens het Weekend van de Klant

Lier ziet het groot tijdens het Weekend van de Klant

Lier ziet het groot tijdens het Weekend van de Klant

LIER – Op 2 en 3 oktober kan je in Lier gaan shoppen tijdens het weekend van de klant. De stad organiseert een aantal extra activiteiten zoals de grOOte Zondag.

Op 2 en 3 oktober leggen de Lierse handelaars je graag extra in de watten. Daarnaast zal je de Lierse Reuzen kunnen bezoeken op hun nieuwe locatie en deelnemen aan een Instagramwedstrijd. Op zondag openen de handelaars extra de deuren van 13.30 tot 18 uur.

De historische Lierse reuzentrein is onlangs naar het nieuwe Lierse Reuzenhuis op de Dungelhoeffsite verhuisd (HalT, naast de overdekte parking van zwembad De Waterperels).
Op GrOOte Zondag (3 oktober) verwelkomen Goliath en zijn familie iedereen van 14 tot 17 uur in hun nieuwe woonst. De fabeldieren zullen er feestelijk opgetuigd staan blinken.
In het Reuzenhuis kan je gekke foto’s maken in de Reuze Picture Pop-Up. Wie de foto’s deelt op Instagram met de #shoppeninlier #instadlier kan centrumbonpakketten ter waarde van 150 euro winnen, geschonken door de Stad Lier en Unizo Lier.

Pallieter en zijn kompanen krijgen op het Paradeplein het gezelschap van de Turnhoutse Reuzendorpsgemeenschap. Dit alles vindt plaats onder muzikale begeleiding van de stadsharmonie LeoXIII, de fanfare De Vrije Burgers en de moezelaars van de Kornemuze.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.