Nieuws Mechelen Liers restaurant De Comeet tovert feestzaal om in winterloungebar

Liers restaurant De Comeet tovert feestzaal om in winterloungebar

Liers restaurant De Comeet tovert feestzaal om in winterloungebar

Met de nieuwe maatregelen bouwt De Comeet, een Zuiders restaurant in Lier, haar feestzaal om tot winterloungebar. Vanaf het eerste weekend van december kan je er genieten van de Zuiderse gerechten en sfeer met een DJ op de achtergrond.

“Horeca moet creatief zijn met de nieuwe maatregelen. Sinds vorig jaar weten we als geen ander dat we ons als ondernemers flexibel moeten opstellen en snel moeten kunnen schakelen naar mate de covid-omstandigheden veranderen. We laten ons dan ook niet ontmoedigen, maar geven een nieuwe draai aan onze zaak”, zegt Koen Bogaerts, zaakvoerder.

De feestzaal van horecazaak De Comeet bevindt zich boven het restaurant en werd voor deze winter ingekleed als winterloungebar. Het is een plek waar je op achtergrondmuziek van DJ Mixomaz en DYves gezellig samen kan zijn. De tafels staan uit elkaar, om iedereen genoeg ruimte te bieden aan tafel. De zaal werd ingekleed in een warm, winters Ibiza-jasje.

De winterloungebar is de opvolger van de winterbar die zich vorige jaren in de tuin van het restaurant bevond. “De winterloungebar is nu nog meer gericht op het creëren van een vakantiegevoel en is voorzien op de nodige ruimte en afstand om iedereen veilig te kunnen laten tafelen. De kaart in de loungebar is dezelfde als die van het restaurant. Of je nu graag geniet van vleesgerechten of je je liever laat verrassen door de Spaanse tapas, het kan allemaal”, klinkt Koen Bogaerts enthousiast.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.