Nieuws Mechelen Lucy Chang komt (via Deliveroo en Uber Eats) naar Mechelen

Lucy Chang komt (via Deliveroo en Uber Eats) naar Mechelen

Lucy Chang komt (via Deliveroo en Uber Eats) naar Mechelen

MECHELEN – In Antwerpen, Gent, Brasschaat en Knokke vind je al een restaurant van Lucy Chang. Sinds dit weekend kunnen Mechelaars nu ook de Aziatische gerechten van Lucy Chang bestellen via Deliveroo en Uber Eats. Volgens de restaurantketen is dat de ideale manier om te bekijken of ze op korte termijn ook in Mechelen een restaurant kunnen openen.

Voorlopig worden de gerechten in Mechelen niet in een restaurant klaargemaakt maar in een ‘verborgen’ keuken. “We kunnen spijtig genoeg nog geen echt restaurant openen maar zo kunnen we de inwoners van Mechelen al wel laten proeven van de befaamde curries en dim sum gerechten. Op termijn bekijken we zeker of we een restaurant kunnen openen in Mechelen. We kijken er ontzettend hard naar uit om de inwoners van Mechelen te laten kennismaken met Lucy Chang”, geeft Jozefien Vander Eecken, verantwoordelijke van Lucy Chang aan.
Bestellen kan elke dag vanaf 17u00 tot 22u00, enkel via Deliveroo en Uber Eats.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.