Nieuws Mechelen Mechelen-Noord maakt zich op voor 3 dagen werkzaamheden

Mechelen-Noord maakt zich op voor 3 dagen werkzaamheden

Mechelen-Noord maakt zich op voor 3 dagen werkzaamheden

Tussen maandag 29 november en woensdag 1 december vinden er asfaltwerken plaats in industriezone Mechelen-Noord. Die moeten van de Wayenborgstraat, de Oude Baan en de Blarenberglaan opnieuw veilige wegen maken. Het verkeer zal tijdens de werken deels worden gehinderd.

Maandag 29 november start de aannemer met het afschrapen van het asfalt in de Wayenborgstraat, het deel van de Blarenberglaan en in de Oude Baan. Die dag blijft er doorgang mogelijk voor alle verkeer.

Een dag later, op dinsdag 30 november, wordt gewerkt aan de asfaltering in de Oude Baan en de Blarenberglaan. Er is dan geen verkeer mogelijk in deze straten vanaf 6.00 uur ’s ochtends tot het asfalt is afgekoeld. Dat zal zeker tot middernacht zijn. Alles buiten de werfzone blijft wel bereikbaar. Zo worden de paaltjes in de Blokhuisstraat tijdelijk verwijderd. Een deel van de Schaliënhoevedreef wordt dan dubbelrichting. In de Wayenborgstraat worden die dag de riooldeksels, waar nodig, aangepast. Alle verkeer behoudt hier wel de doorgang.

Op woensdag 1 december, tot slot, wordt de asfaltlaag in de Wayenborgstraat aangebracht. Vanaf 6 uur ’s ochtends kan het verkeer er dan niet meer langs, opnieuw tot het asfalt is afgekoeld.

Tijdens de werkzaamheden wordt aangeraden om te parkeren aan The View.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.