Nieuws Mechelen Mechels luxe aroma label lanceert eigen theemerk

Mechels luxe aroma label lanceert eigen theemerk

Mechels luxe aroma label lanceert eigen theemerk

MECHELEN – Stijn Pellegrims, oprichter en zaakvoerder van de gekende beauty hotspots Mo’na Mechelen & Mo’na Antwerpen en de man achter het Belgische luxe aroma label ‘Augusta Aroma’, lanceert nu ook een eigen theemerk binnen de Augusta Aroma lijn met name ‘Augusta Aroma Organic Infusions’!

In samenwerking met een meester botanicus werd dit gloednieuwe infuusthee assortiment gecreëerd. Bij de totstandkoming werden de vier wereldse, karaktervolle en verfijnde ‘signature’ aroma’s van de Augusta Aroma kaars- en parfumlijn secuur bestudeerd en vervolgens omgetoverd tot vier heerlijk geurende, lekkere en gezonde kruideninfusies op basis van hoogwaardige aromatische kruiden.

De vier infusies zijn 100% biologisch en ook geheel theïnevrij. ‘Augusta Aroma Organic Infusions’ ligt dus volledig in lijn met de filosofie van het moedermerk. Het staat voor natuurlijke, luxueuze producten die je instant goed doen voelen en voor pure onthaasting en me-time zorgen.

Augusta Aroma werd in 2020 door Stijn Pellegrims bedacht en opgericht. De combinatie van een ongeziene passie voor geuren, een natuurlijke levensstijl en een heilzaam verlangen naar zijn schitterende kindertijd met zijn grootmoeder zaliger, Augusta, zorgden ervoor dat “Augusta” het levenslicht zag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.