Nieuws Mechelen Mechelse handelaars in online databank

Mechelse handelaars in online databank

Mechelse handelaars in online databank

Wie op zoek is naar een Mechelse handelaar, kan dat voortaan doen via de interactieve kaart op de vernieuwde website www.shoppeninmechelen.be. Er kan worden gezocht per branche of rechtstreeks op de naam van de zaak. De site vermeldt detailinfo over de winkels en bezoekers kunnen doorklikken naar de site van de zaak.

Handelaars kunnen zelf hun gegevens, beelden, website of webshop ingeven. “We roepen de handelaars op om hun gegevens indien nodig verder aan te vullen zodat de handelaarsdatabank zo volledig mogelijk is”, zegt schepen van Economie Katleen Den Roover. Handelaars die momenteel nog ontbreken, dienen eenmalig contact op te nemen met de dienst Economie via economie@mechelen.be. De stadsmedewerkers helpen hen op weg, zodat ze toegang krijgen tot de backend van de site om hun gegevens te vervolledigen en eventueel later aan te passen.

Dit is slechts één van de nieuwigheden op de vernieuwde www.shoppeninmechelen.be website. Je vindt er eveneens de gemakkelijkste manier om naar Mechelen te komen voor een dagje shoppen, info over de wekelijkse markt, de Shopping Shuttle, de Inpakbar, Mechelenbons en de mogelijkheden om aankopen thuis te laten bezorgen. De nieuwe website biedt alles om op voorhand een shoppingdag in de Dijlestad te plannen.

“Momenteel staat de nieuwe site helemaal in het teken van eindejaarsshopping. De website geeft een mooi overzicht van alles wat er deze weken te beleven is op winkelgebied: van zondagopening tot een laatavondshopping, de inpakbar en de Joe Kerstparade”, aldus schepen van Economie Den Roover.

“Met deze vernieuwing functioneert de nieuwe website op hetzelfde platform als de andere stedelijke sites mechelen.be, mechelenkinderstad.be en visitmechelen.be. Dit geeft meer mogelijkheden voor vernieuwingen en koppelingen”, vult schepen van ICT Stefaan Deleus aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.