Nieuws Mechelen Meteen goud voor Duvel 6,66

Meteen goud voor Duvel 6,66

Meteen goud voor Duvel 6,66

BREENDONK – Gisteren kon je hier al lezen dat de brouwerijen Duvel Moortgat uit Breendonk en Het Anker uit Mechelen samen in de bres springen voor de Mechelse horeca. Vandaag is er nog meer goed nieuws van Duvel Moortgat. Het nieuwste speciaalbier viel in de smaak in Frankrijk.

Duvel 6,66, het gloednieuwe speciaalbier van Duvel Moortgat dat nog maar net gelanceerd werd, kreeg een gouden medaille in Frankrijk.  Het bier, speciaal gebrouwen voor de 150ste verjaardag van de brouwerij Duvel Moortgat, kreeg tijdens “Le Concours International de Lyon” een score van 93/100 en won een gouden medaille in de categorie ‘Haute Fermentation/Blond’.

Er werden meer dan 9.000 dranken uit 43 landen gedegusteerd waaronder 1.632 bieren. Duvel 6,66 is sinds februari te koop in de supermarkt en bij de bierhandel. Van zodra de horeca heropent, kan er ook geklonken worden met Duvel 6,66 van het vat.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.