Nieuws Mechelen Move to Happiness wil België én Nederland veroveren

Move to Happiness wil België én Nederland veroveren

Kenneth en Valérie

Move to Happiness wil België én Nederland veroveren

NIJLEN – Covid-19 heeft heel wat bedrijven uitgedaagd. Maar stilstaan is achteruitgaan, dat beseften ze ook bij fitnessclub Move To Happiness (MTH) Nijlen. Het bedrijf speelde al langer met het idee om hun visie en brand kracht bij te zetten met een online platform voor particulieren en bedrijven. Om haar groeiplannen te realiseren, zoekt de onderneming financiering via een winwinlening en crowdlening.

MTH had al een uitstekende reputatie en naamsbekendheid in Nijlen en omstreken. Met hun nieuwe online platform willen ze nu de rest van Vlaanderen en Nederland veroveren. Intussen werden de meer dan 100 opzwepende workouts, rustgevende yogaclasses en motiverende gezondheidstips op het MTH-platform al zo’n 12.000 keer bekeken.

“Onze zittende levensstijl in combinatie met (een overaanbod aan) rijke voeding brengen nieuwe gezondheidsuitdagingen met zich mee, zoals overgewicht, een gebrek aan beweging en een teveel aan stress”, legt Kenneth, mede-zaakvoerder bij Move To Happiness uit. “Deze gezondheidsproblemen zijn niet alleen nefast voor de persoon die eronder lijdt, maar ook voor de omgeving, werkgever en de samenleving.”

Om dat maatschappelijk probleem breed aan te pakken, ontwikkelden Kenneth van Daele en Valérie Fornoville het wellbeing-platform Move To Happiness Hub.

Om haar online platform verder te onwikkelen en naast de bestaande yogasessies, workoutprogramma’s en opleidingspakketten verder uit te groeien tot dé online marktplaats van happiness en health is de organisatie op zoek naar groeikapitaal. Samen met het Gentse Winwinner biedt de onderneming daarom de kans te investeren in Move To Happiness via een winwinlening of crowdlening. Een slimme manier om spaargeld een extra boost te geven. Want het rendement ligt ruim boven de rente op een spaarboekje.

“Als mensen bij sport- en gezondheidsinitiatieven afhaken, is het vaak omdat ze te weinig tijd of motivatie hebben. Bovendien weten ze niet waar te beginnen. Net daarom hebben wij specifieke programma’s richting een specifiek doel. Dankzij structuur en het stellen van persoonlijke doelstellingen, verlagen we de drempel om meer te bewegen en gezonder te leven”, vertelt Valérie.

Gelukkige werknemers zijn 12% productiever, daarom richt Move To Happiness Hub zich – naast particulieren – ook op bedrijven.

“Wij maken preventie toegankelijk, waar en wanneer iemand het ook maar wil. Ook werkgevers nemen we mee in dat verhaal. De grenzen tussen werk en privé zijn vandaag veel vager dan vroeger. Wat betekent dat een werkgever zich niet langer kan beperken tot “werk geven” maar ook moet inzetten op welzijn. Met MTH helpen we bedrijven daarbij: we bieden hen opleidingspakketten waarmee hun medewerkers op eigen ritme kunnen bouwen aan hun welzijn.  Daar plukt iedereen de vruchten van: de medewerkers, de bedrijven die de tevredenheid en productiviteit van hun mensen zien stijgen én de maatschappij”, vult Kenneth aan.

Meer informatie vind je op het WinWinner-platform.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.