Nieuws Mechelen MyCar.be opent nieuwe vestiging in Sint-Katelijne-Waver

MyCar.be opent nieuwe vestiging in Sint-Katelijne-Waver

Foto: mycar.be

MyCar.be opent nieuwe vestiging in Sint-Katelijne-Waver

SINT-KATELIJNE-WAVER – De West-Vlaamse autodealer myCar.be, die zowel nieuwe als tweedehandswagens aanbiedt, heeft een nieuwe vestiging geopend in Sint-Katelijne-Waver bij Mechelen.

De klant kan online of in de 22 Belgische filialen terecht voor meer dan 1.000 wagens uit voorraad leverbaar van een 20-tal verschillende merken. Elk filiaal beschikt ook over een volledig uitgeruste naverkoopdienst.

Naast vestigingen in onder meer Brugge, Brussel, Gent, Genk, Kontich en Lille is het de beurt aan Sint-Katelijne-Waver. Je vindt de showroom terug in Garage Sinoquel die is gelegen aan de Mechelstesteenweg 179 net naast de gekende R6, Ring van Mechelen.

De zaakvoerders van zowel myBike.be als myCar.be blijven steeds op zoek gaan naar nieuwe, sterke partners of mogelijke synergieën in de autobranche. Op deze manier leerden ze ook garage Sinonquel kennen die zich met deze nieuwe vestiging bij hun netwerk aansluit.

MyCar.be werd in 2012 opgericht door de broers Thibault en Dimitri Denoyel die samen met de voorgaande generaties reeds decennialang actief zijn in de automobieldistributie. Het bedrijf is intussen uitgegroeid tot een van de grootste voortrekkers van de onafhankelijke autodistributie in België.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.