Nieuws Mechelen Neem deel aan onze lezersenquête

Neem deel aan onze lezersenquête

Neem deel aan onze lezersenquête

MECHELEN – Onder het motto ‘Alles kan altijd beter’ is het voor ons belangrijk om te weten hoe jij het vernieuwde Made-in.be ervaart. Mogen we daarom 10 minuutjes van je kostbare tijd vragen om deze enquête in te vullen?

In het kader van een project voor Made-in.be voeren de studenten KMO-management van de Karel de Grote Hogeschool dit onderzoek uit. Aan de hand van deze lezersenquête willen ze polsen naar de interesses en noden van ondernemers en hun leeservaring bij het vernieuwde made-in.be

De resultaten van dit onderzoek zullen ons ongetwijfeld helpen om Made in (Mechelen) nog beter af te stemmen op jouw noden en wensen.

Het invullen van de enquête duurt slechts 10 minuten en deelnemen kan nog tot en met 7 februari. Door deel te nemen maak je bovendien kans op één van de drie wijnpakketten.

Klik hier en start de enquête

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Fotoreportage
Mechelen
Mechelen

Bouw ‘Maarten’ gaat van start

MECHELEN – Op de plaats van de voormalige campus van het AZ Sint-Maarten in de Leopoldstraat verrijst weldra de compleet… Lees meer