Nieuws Mechelen Niels Destadsbader opent padelterreinen in Berlaar

Niels Destadsbader opent padelterreinen in Berlaar

Niels Destadsbader opent padelterreinen in Berlaar

BERLAAR – De populaire zanger-presentator Niels Destadsbader opent een padelterrein in Berlaar. Dat terrein komt op het voetbalveld van de lokale ploeg FC De Weerdt. Het gaat om acht terreinen.

De officiële lancering van ‘Viva Padel berlaar’ zal binnen enkele weken plaatsvinden. Ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan het project. De opening is voorzien voor binnen enkele maanden. Ondanks het feit dat Destadsbader in West-Vlaanderen woont, opent hij zijn eerste padelclub toch in Berlaar. Tijdens een programma op één kondigde Niels Destadsbader aan dat hij nog meer padelvelden wil aanleggen. “Het is altijd mijn droom geweest om een tennisclub te beginnen. Sinds een tweetal jaar speel ik padel en ik ben echt verliefd geworden op die sport. Je voelt dat wel meer mensen dat aan het worden zijn. Dus ik dacht: waarom zou ik daar niets mee doen? Ik ga dus zelf een paar padelclubs beginnen, op verschillende plaatsen. Met acht veldjes per locatie.”

In Berlaar wordt één van de twee voetbalvelden omgevormd tot acht padelterreinen. Daarvoor werd een erfpachtovereenkomst met de gemeente gesloten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.